Grattis!

Vi vill passa på att gratulera Daniel Sotala till sin första gädda över 10 kg!Hoppas man själv lyckas kroka en sådan gädda iår, skulle vara underbart!


Vi är strandsatta

Just denna dag är det perfekt att kunna dra ut med båten och dra till en fin vik och fiska, med en fin matsäck. Men för oss går inte detta just nu. Vi har nämligen inte lagt i båten ännu. Just nu så är jag väldigt besviken.
Det är sånna här vårdagar som man ska vara ute och fiska, det är bara självklart. Men förmodlingen så får vi väl spara oss till nästa helg då vi ska till Dalälven och fiska. Kan knappt vänta, kommer bli grymt. Hoppas bara vi har vädret med oss precis som idag.

Igår beställde jag nya gäddflugor som jag tror grymt mycket på. Mitt mål för iår är att ta en gädda på över 5 kg på fluga, sen förmodligen så går jag sakta men säkert uppåt.

Detta är Erik Thörn som talar och jag är väldigt avundsjuk på er som fiskar idag.

/ skitfiske!


Våren är här

Erik flugfiskar efter gädda-stor


Igår var vi iväg och försökte fånga lite gädda där isen har släppt. Erik testade sitt nya flugspö som han förhoppningsvis kommer att få många stora och fina gäddor på.
Tyvärr blev det ingen fångts denna gången, för lite fisketid skulle jag säga. Men vi ska göra ett nytt försök här så småningom och vi får hoppas hoppas att vi lyckas bättre då. Kommer förmodligen att lägga upp ett litet klipp om det också.

Skitfiske!

/Jonas


RSS 2.0