Lite resultat

Denna dag var hur skön som helst, 20 grader på temperaturmätaren och strålande sol. Dock så blåste det en aning men det stoppade inte oss från att dra ut med båten till våran vik och fiska. Det började trögt, bara något enstaka hugg på 2 timmar, många flugor samt jerks byttes utan resultat.

Senare runt 7 snåret så började det att hetta till. Många löjor började visa sig precis utanför vassen. Sen såg vi att löjorna började bli rädda för någonting och man hörde stora plask runt vassen, nu började det att hända lite saker.

Vi drog lite längre in i viken där det var spegelblankt, sen såg vi ett stim med löjor som kokade vid ytan. Jonas bytte till Sportfiskebodens specialfärg och kastade runt stimmet. Han Kände nästan direkt hur något nafsade på den, senare efter några jerk till så small den på, jag tyckte den såg rätt så grov ut direkt men jonas trodde något annat. Efter en ganska lam kamp så kom den till båten och det visade sig att det var en gädda på 5 kg som hade gammla skador på ena sidan. Vi blev lite chockade där ett tag för vi har inte fått något i den storleken i just denna vik, så det var en överaskning. Efter vägning och foto så fick den lungt gå tillbaka.

Vi gratulerar jonas till hans näst största gädda!  / FiskeEliten

 


RSS 2.0